Team Nelson

  • Untitled photo

Team Nelson bestaat uit Maarten Huisman, Andjuli Driesprong, Daisy von Dutch. Het is niet alleen een samenkomst van personen, maar net zo goed één van gebundelde kennis, ervaring, of juist verfrissing. Het is een synergie van jarenlange ervaring en verrassende invalshoeken, van veel werken in de studio en combineren van natuurlijk en studiolicht op locatie, van solide werk naar de wens van de klant en freestylen voor de klant die nog niet goed weet wat hij wil.

Dankzij deze bijzondere samenwerking biedt Studio Nelson beeld op diverse prijsniveaus; voor de serieuze bedrijven en reclamebureaus waarvoor kwaliteit voorop staat, voor de gevestigde orde die mooi, consistent beeld wil laten maken, maar niet de budgetten heeft om de hoofdprijs te betalen, maar ook voor de starter die een mooi low budget fotoproject heeft waarmee een stagiaire een berg ervaring op kan doen. Alles is wat dat betreft welkom, zolang de verwachtingen en het budget in balans zijn.

En om de mogelijkheden nog completer te maken, heeft Team Nelson goede samenwerkingen met een aantal mediapartners op het gebied van film en design.